tirsdag 17. januar 2017

Tømmerpriser

Tømmerprisene har variert lite siden nyttår. Prisforhandlingene med kjøperne er kommet så langt at det er grunnlag for å fastsette skogeierpriser. Hos Heum Skogservice får du konkurransedyktige tømmerpriser. Vi holder til i Frolan men påtar oss oppdrag i hele Aust-Agder. Viken Skogs tømmerpriser til skogeier gjenspeiler de til enhver tid gjeldene priser avtalt med våre industrikunder.


Som den største leverandøren av tømmer i . Stor etterspørsel etter trelast har gitt rekordhøye tømmerpriser. Skogeiere får nå rundt 5kroner pr kubikkmeter for sagtømmer. Den globale prisindeksen er på sitt laveste nivå siden 20og . Materialet i fløyen er av ubehandlet bjørk.


Nyhetsartikler som inneholder ordet eller ordene tømmerpriser. Skogeierne fikk kroner mindre for kubikkmeteren i andre kvartal enn på samme tid i fjor. Vinterens tømmerpriser blir som følger per kubikkmeter: Furu prima sagtømmer: kr 4Furu sekunda: kr 3(ned kroner fra i fjor) Skurslip: . Og for å få nok råstoff inn til produksjonen, har det blitt enighet om økte tømmerpriser fra årsskiftet mellom flere foreninger og skogindustrien. Konsernsjef Jan Oksum har lovet skogeierne gode betingelser på levering av tømmer.


Derfor synes han at det er unaturlig om skogeiere i . I underkant av millioner kubikkmeter tømmer ble solgt i årets andre kvartal. Det er prosent mer enn i samme periode i fjor, skriver e24. For år siden: Skogeierne har svart på økte priser med betydelig større avvirkning enn tidligere. Og Viken Skog har levert sitt beste resultat .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.