torsdag 19. januar 2017

Terrassevarmer gulv

Infrarøde terrassevarmer giver dig varmen med det samme. De infrarøde stråler rammer overflader (eksempelvis kroppe, vægge, gulv) og varmer disse op. Hvis du vil gøre et godt køb, kan det ofte betale sig at fravælge de billigste modeller og se på den effektive og miljøvenlige infrarøde terrassevarmer.

Er det dyrt at have en terrassevarmer kørende på de kølige sommeraftener? Hvilken type terassevarmer varmer bedst, og hvilken en er mest . Gulvstående terrassevarmer med 12W som varmer sene sommerkvelder. Modellen fra Point er IP55-sertifisert som innebærer at den tåler regn, og derfor .

Elektriske terrassevarmere kan monteres i taket, på gulvet eller på. Denne forlængelse af udesæsonen har gjort det almindeligt at have en terrassevarmer eksempelvis på terrassen, på altanen eller i baggården. Terrassevarmeren er utstyrt med rustfri brenner og piezotenner. Tennsikring stenger for propantilførselen dersom flammen slukker.


Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. Watt: 10og 2000; Størrelse: 1- 2cm; Montering: Gulv. Watt: 2100; Størrelse: 2cm; Montering: Gulv. Terrassevarmer som gir umiddelbar varme og har 1 lydløs drift.


Infrarød terrassevarmer med en svært effektiv varmelampe på 20W.

Den leveres med en stilig Mill IR-fjernkontroll, som lar deg bytte mellom tre . Kompakt og energieffektiv terrassevarmer som kan plasseres både på bordet og gulvet. Se udvalget i jem fix, hvor du både finder elektrisk terrassevarmer og terrassevarmer til gas. The offer can be purchased in BAUHAUS at 19NOK. Meget godt egnet til bruk på bord og gulv.


Terrassevarmer 9Watt - mærket Termo, Terrassevarmer til placering på gulvet To . Watt; Til rum på op til m2; års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.