onsdag 18. januar 2017

Stellebord lite bad

Et baderom skal romme mye, men er badet ditt lite, kan du stå overfor en utfordring. Små bad kan gjerne ha diagonalliggende fliser, gjerne samme størrelse og. Dusj, badekar, dobbel servant, et toalett og et stellebord!


Selv på et knøttlite bad kan det skapes spenstig uttrykk ved hjelp av produkter. Flere produsenter tilbyr smarte konsepter med vask og skap i et tilpasset lite areal. Babydan Soft Stellepute til vegghengt stellebord.

Alfred Stellebord med skuff og hylle Grå. Har du et lite bad er dette et veldig anvendelig stellebor. Den siste nødvendigheten vi har fått på plass er stellebord. De hadde også et lite ba og hadde sett seg ut dette på IKEA. Derfor kunne vi bare droppe å tenke vegghengt.


Valget stod da mellom et frittstående på hjul eller et stellebord til . Et praktisk veggmontert stellebord produsert i kvistfri furu fra New Zealand. Har du et lite bad eller barnerom, er dette en perfekt . Vi har desverre veldig liten gulvplass på badet vårt og jeg lurer på om det finnes stellebord til å sette oppå badekaret?

Vi hadde også lite bad når vi ventet vår første. Har du et lite bad er dette et veldig anvendelig stellebord. Et praktisk veggmontert stellebord produsert i kvistfri furu fra New.


Med minstejenta så hade jag ett stellebord som stod på badkaret, och så hade jag badebalja. Vi hadde ekstremt lite bad da T var spedbarn. Og apropo bleier, vet du hva vi har GLEMT å kjøpe?


Vi har et veldig lite ba derfor vurderer jeg å kjøpe sammeleggbart stellebord med badebalje. Er det noen som har erfaringer med dette? En har kanskje hus over flere plan, vanskelig adkomst, lite bad etc. Under vinduet har vi plassert benk og hyller, samt et lite overskap for det. Customized nursing table for home – solid oak.


Filed under: Design, Furniture Tags: furniture, . Flat er et stellebord fra OK Baby som kan brukes overalt. Praktisk og allsidig: på bordet, på sengen og også på badekaret, takket være de . Bo Ekströms klassiske stellebord Vegga har vært på markedet i over år. Her finner du vår liste over badekar, og andre produkter du trenger når du gir babyen et ba for eksempel badestol, som gjør at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.