søndag 29. januar 2017

Stålbørste drill

Vi prøvde først med en stålbørste festet på en drill, men det ble for uhåndterlig og vanskelig. I tillegg blir det fort brennmerker på mursteinen hvis . Stålbørste sirkel 70mm kraftig 6mm tange.

Med kullstål som gir effektiv børsting, og gummibelagt ergonomisk håndtak . Stålbørste rondell 115mm rustfri - til vinkelkutter. Hvordan du knytter borekroner med en stålbørste. Du vanligvis få jobben gjort raskere med en drill i stedet for en hånd pensel, men ta oppmerksom på at din .

Børst av med myk stålbørste eller bronsebørste (evt. drill). Du skal børste til det ikke kommer mer av sålen. Puss så med smergel, stålbørste på drill eller lignende. Påfør Corrofix igjen og la virke 10-timer.


Du kan enkelt fjerne det med en stålbørste eller ved å bruke en elektrisk drill med påmontert stålbørste. På flate områder som gjerder kan du bruke Multi-Stripper . Hvordan Fest Drill Bits med en stålbørste. Stålbørster kommer svært hendig når du gjør tung rengjøring av flekker som kan få vanskelig å fjerne . Finnes pusse skiver og stålbørste til drill.

Det får du kjøpt på jernvareforetninger eller biltema osv. Fjern eventuell mose og lav med stålbørste e. Ved større avflakninger kan stålbørste på drill benyttes; vær varsom slik at . For å fjerne rust trenger du noen kluter og vann, skrape, drill med stålbørste og pusseklosser. En flaske rustfjerner, metallsparkel og tre typer . Jeg drar Lørdag i tiden med retur Søndag kveld (utstyrt med fiskestang, stålbørste, drill og kanskje lim).


Det gjenstår mye arbeid og hjelp tas imot med takk. Det andre alternativet er å bruke stålbørste, drill med børste e. Dette er et mer omfattende arbei men trolig noe mer skånsom mot steinen. På større overflater, bør stålbørste på elektriskdrill en stor hjelp. Man bør nok være forsiktig at man ikke holder børsten roterende på et sted for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.