torsdag 19. januar 2017

Montering av røykrør

Denne monteringsanvis- ningen inneholder nødvendig teknisk informasjon for plan- legging og montering av Leca. Ved installasjon av ovn er det spesielt viktig å være oppmerksom på. Hvis peisovnen skal tilsluttes til en skorstein i mur skal det benyttes et butt røykrør. Reguleringsventil for montering i røykrør, svart.


Dessverre sitter eksisterende røykrør for lavt og er for bredt. Skulle gjerne hatt tilbud på å borre og montere slik at alt . Norsk, Kontroll av funksjoner (fig. 3), Montering av røykrør – Jotul Woodstove F 4User Manual. Technoflex pipen gir tidsbesparende montering direkte fra toppen av pipen.


Bare ved eventuell montering av røykrør fra ovn må det tas hull på pipa. Nedenfor vil du finne en oversikt over de vanligste kravene ved montering av ildsted. Ett frittstående ildsted knyttes til skorsteinen med et røykrør.


Få tilbud fra flere leverandører fra Trondheim. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Brukes det fleksibelt rør i stedet for røykrør, finnes det. Ved installering av nytt ildsted vil ikke alltid tilslutning ovn-pipe passe med dimensjonene.


Da kan en Røykrør overgang være løsninge.

Kontakter lokalt feiervesen for nærmere opplysning før montering av denne overgangen. Ved montering av røykrør gjennom brannmurselement må gjennomføringselementet (FIG 11-12) alltid benyttes. Montering av peisinnsats, innmuring av røykrør og hulltaking for friskluftkanal.


Membran og fuktsikring av Wediplater og legging av fliser på bad. Minste avstand fra røykrør til brennbart materiale - cm. Utbedring av røykrør for nært brennbart materiale.


Røykrør skal ha en avstand på minst cm til brennbart materiale, så lenge det ikke står noe . Montering av peisinnsatser; Montering av ovner; Montering av feieluker; Skifte av røykrør; Remontering av ildsteder; Fjerning av gammel peis eller ovn . Kontrollen innebærer blant annet sjekk av at montering er gjort etter. Sunwind Gylling er Nordens største aktør i hytte- og fritidsmarkedet. Sunwind har lang erfaring med sol- og vindenergi, gass og varme, og er spesialist på . Montering Montering av nedre del av røykklokken Montering av øvre del av røykklokken Tilkobling til pipe Montering av røykrør Vermiculittplatene 9 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.