onsdag 18. januar 2017

Maling betong look

Det er en maling som blir kalt kalmaling fra Pure and Original. Denne malingen gir en betong look når den har tørket på veggen og kan være . Jeg ønsker veldig gjerne å ha en vegg på kjøkkenet i betong look, men vet ikke.

En mulighet er rett og slett maling som ser ut som betong. Glem alt du kan om påføring av maling av vegg. Med Pure Original Fresco er det helt andre regler som gjelder.


Disse veggene er malt med maling fra Pure Original. Nå ser peisen ut som den er støpt i betong. INTERIØRTIPS Tadelakt-look med Marrakesh maling fra Pure Originals . Denne malingen gir en betong look når den har tørket på veggen og kan være.


MAL BETONGEN PÅ VEGGEN: Denne malingen ser ut som betong når den tørker. Fresco - Kalkmaling med autentisk utseende og livlig fargespill (betong-look). Marrakech Walls er en dristig og spennende maling, inspirert av marrokansk . Med sin ”betong-look” gir den en særegen atmosfære både i moderne og tradisjonelle miljøer.


Marrakech er en unik maling inspirert av marokkansk tadelakt.

Du kan velge å skape en slørete betong-look eller du kan polere den og få en spektakulær . Betong look er ikke så enkelt som man tror. Malingen Pure Original er en maling jeg vet mange er ganske lei av, men jeg er ikke en av de . Fra mur maling til den glassplaten dere har under peisen. Med kun maling får du frem dybde og fargespill som i en røff betongvegg.


HTH Kjøkkenforum, Ålesund: betong-look på utstillingsvegg. Unikt Hjem tilbyr luksus design fra stucco pompeji, betong-look, metall-look,. Betong-look; Ekte metall effekt maling; Dekor sparkel; Fresco bilde på dekor . Men vi forstår godt at du hadde ønsket det.


Det finnes flere og flere produkter som lover å gi en betong look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.