fredag 20. januar 2017

Jotun fargekart rosa

Hei, lurte på om du kan foreslå en lys rosa farge som kan passe sammen med Lime . En mørk rosa farge med navn 31Roseblad. For de som ønsket en mer nedtonet gammelrosa farge, er 22Sukkertopp er fint .

Gråfargen som er brukt på denne veggen er LADY Pure Color 10Grå Harmoni, en farge som uten tvil strammer opp det rosa og etter min . Bomull og 10Egghvit er IKKE en og samme farge selv om ncs. De greige fargene vil få et rosa skjær, mens de nøytrale grå vil vippe . I september lanserte Nordsjö Ochre Gold som sin Årets Farge og Jotun var på .

Vår bestselgende greige farge ser du her i kombinasjon med naturlige og frodige grønnfarger. LADY 103Kalk er nydelig også med duse grønntoner som . Jeg leser her inne at fargen cappucino blir rosa på veggen. Jeg ser etter en varm beige farge, som blir nettopp det på veggen. Fant Nord og Skygge på fargevelgeren på jotun. Malingsprodusenten Jotun lanserte nylig sin egen app.


Deretter plukker du ut din farge ved å berøre skjermen.

Sart rosa er utrolig vakkert og vart mot en grå farge, bildet over viser fargen LADY Valmuegrå. I disse dager kommer Northern Lightings fine . En meget anvendelig farge som passer både til varme og kalde farger! Gustaviansk blå fra Jotun sammen med eggehvit tak og panel, vegg til vegg teppet er.


Lilla, grønt, rosa, blått, beige, brunt, grått, gull, sølv og hvitt. Quick Bengalack er eiet av Scanox AS, et selskap i Jotun-systemet. LADYs nye fargekart spenner fra det duse, skandinaviske til det eksotiske og glamorøse. Jotun har virkelig mange fine eksempler det er lett å finne inspirasjon fra så etter å ha studert Jotuns fargekart i et par dager klarte jeg til slutt å komme fram til en . Enhver variant av rosa sender et livlig og feminint pust inn i et interiør.


Rosa er en positiv farge, full av glede og sensualitet. En fortryllende harmoni av fuksia, lilla og rosa undertoner. I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet.


Jotun producerar bara färger som säljs under namnen LADY eller Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.