mandag 23. januar 2017

Gradestokk ute

Alle motiver meisles inn i stenen og lakkeres etterpå for kontrast og farge. Gradestokk (inne og ute), Bengt Ek, Bengt Ek Design. Pris: 1kr Fri frakt over 10kr RoyalDesign.

Picture of Bengt Ek Design Gradestokk (inne og ute). Med skam må det erkjennes at vi nok var litt for tidlig ute. Når er nordmenn særlig glad i å være ute?


TEMPERATUR Celsius Fahrenheit en gradestokk HØST Det er skjønt i Norge om høsten også.

Kan skrives eget navn på sida hvis ønsklig. Sjekk priser på best i test termometer ute. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp best i test termometer ute billig i nettbutikkene.


Dama er ute i bikini i minus grader så da har hun trua på finvær ihvertfall. Er det noen som vet om det er mulig å få tak i noe annet enn de hvite, digitale gradestokkene, en som både måler temperaturen inne og ute? En bonde som er en sægabæll, han er som regel sist ute med alt, sier.


Toten dialekt- og mållag kommer med sin nye Toten-gradestokk. Vi har nemlig ikke gradestokk ute, pluss at vi holder det ganske kjølig på soverommet, så jeg syns det er greit med temp.

Dæ va jo krettursle ringt at me ikkje fekk gradestokk te di Varhaug samtidigt mæ at både Jæren, Nærbø og Vigrest fekk. HalloLurer på hvorfor ikke bilen min viser ute temp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.