torsdag 19. januar 2017

Benk vaskerom

Til et vaskerom, som skal bygges etter gamle tradisjoner, er sink et godt valg. Men har du tre, metall eller stein på benken, kan du likevel redde den.

Meningen er at du skal finne ideer til ditt eget vaskerom, slik at det kan bli mer. Innredning til vaskerom til en fornuftig pris. Smarte vaskeromsinnredninger til små og store vaskerom.


I dette vaskerommet får du en benk på ca. Epoq vaskerom – Trend Liquorice vaskerom. Klikk her og få nye ideer til vaskerom på Nettoline.

Byggebloggen finner dere her: VILLA VR Tenk dere et vaskerom som har plass til både. Plass til en stol eller en liten benk på hjørnet. VASKEROM-GULVRENNE I RUSTFRITT STÅL FOR INNSTØPING I BETONGGULV: - Gulvrennen er tenkt montert å støpes inn bak en eller flere vaskemaskiner. Trenger hjelp til å montere en hvit benk over utslagsvask ( skal passe inni denne ) og over vaskemaskin på vaskerommet.


Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk. Benken som omgir porselensvasken er snekret til rommet og malt hvit. Har aldri hatt et eget vaskerom før, og vet ikke helt hva som er mest praktisk. Store skuffer under benk skjuler skittentøy. Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått . Lavbudskjett vaskerom på høyt nivå, og det ble ikke så hakkende . Koselig benk til barna - hvitt er helt klart yndlingsfargen min.


Heldige heldig deg, som har et så flott vaskerom! Det er å fikse ferdig ett gelender på en veranda og bygge ferdig en . Er det noen som har brukt kjøkkeninnredning fra Ikea på vaskerommet? Har så lyst til å ha tørketrommel og vaskemaskin oppå en rad med . Mulig å få med vegghengt dobbelt tørkestativ også. I grovkjøkken, vaskerom og i kjeller monteres uttak 10mm over gulv og. Vannvarmer i benk i kjøkken, grovkjøkken og vaskerom monteres for fast tilkobling.


Her er tegningen av vårt vaskerom som skal bestilles sammen med. Denne boligen er utstyrt med et stort og funksjonelt vaskerom. Vaskerommet har integrerte hvitevarer og en stor benk med vaskekum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.