mandag 12. desember 2016

Skurlast dimensjoner

Dimensjoner for trelast er med et fuktighetsinnhold på for skurlast og for høvellast. Prosenten tar utgangspunkt i treets innhold av vann, målt i masse i . Trelast er en fellesbetegnelse på skurlast og høvellast laget av treverk.

Dimensjoner for trelast er med et fuktighetsinnhold på for skurlast og for . Skurlast er trelast laget av rundt tømmer, det vil si materialer som uhøvlede planker, bord og bjelker i forholdsvis grove dimensjoner. Skurlast er uhøvlet trelast som vanligvis benyttes som råstoff til fremstilling av et stort. Skurlast kan leveres i mange dimensjoner, ulike fuktighetsnivåer og på .

Vi kan tilby skurlast i alle dimensjoner opp til 3x 3mm i furu, gran og malmfuru. Vi kan lage skurlast i en hver spesialdimensjon. Skurlast fra små dimensjoner og oppover kan leveres impregnert. Eksempler på grove dimensjoner som kan impregneres er: 100X20 125X12 15OX15 . Vi har ikke fast lager av skurlast, men et lager av diverse dimensjoner som er innkjøpt for videre produksjon.


Vårt sortiment består av firkant, og planker. Skurlast er uhøvlettrelast som vanligvis benyttes som råstoff til fremstilling av et stort.

En viktig del av produksjonen ved Halland Dampsag Høvleri er skurlast og høvellast. Leveres i dimensjoner fra 1xtil 12xmed lengde 3-meter. Krasnojarsk landsdel, Irkutsk landsdel – Den. Mange forskjellige dimensjoner i Skurlast samt noe ferdig høvlet trevirke. Alt fra terrassebord og trelast til konstruktive formål til innvendige paneler og listverk som vil skape vakre interiører og detaljer i hjemmet ditt.


Boks: Trelast med tilnærmet kvadratisk form i forholdsvis grove dimensjoner. Bord: Skurlast eller høvellast av tykkelse t. Trelast av gran og furu Egenskaper og dimensjoner 571. FRAKT Fraktkostnader blir belastet kjøper hvis ikke.


Vi hjelper deg med å skaffe trelast av rett kvalitet, til rett pris til rett tid. Klikk her for en oversikt over våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.