torsdag 29. desember 2016

Skjenker og skap

Se vårt rikholdige utvalg av skjenker, vitriner og skap. Vi har et stort utvalg av skap, skjenker og småmøbler fra anerkjente nordiske, europeiske og italienske møbelprodusenter.

Velg blant sesongens Skap kommoder i mange ulike modeller.

Home Cottage - Møbler - Skap - Kommoder - Skjenker. Aannø 30byr på alt du trenger til spisestuen: Bord og stoler, skjenker og skap. Tre stilvarianter og tre farger og treslag gjør . Talgø Norge : Møbler : Stue og kjøkken : Skap og skjenk. Grace vitrineskap; Grace skjenk; Chilli høyt vitrineskap; Chilli lavt vitrineskap; Chilli skjenk . Skap og skjenk - Bohus - Interiør og møbler til ditt. Pax-garderober og dører og skuffefronter for Metod- og Faktum-kjøkken samt dører til skjenker og skap i Bestå-serien.


Her finner du topper til skjenker og skap som du kan bygge med skapstammer i Ikeas Bestå-serie. De er tilgjengelige i mm MDF i alle farger og i mm . Velg klassiske, naturlige farger eller bland farger, og skap en skjenk med et personlig uttrykk. Skap, skjenker og framskap i kraftig furu, overflatebehandlet slik du vil ha det. Bildegalleri Klikk på bildene for mer informasjon om mål .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.