onsdag 14. desember 2016

Sigural maling

Type maling: to-komponent epoxy; Overmalbar: timer; Anbefalt forbruk: 5-8mpr liter; Påføringsmetode: Rull el. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt.

Sigural epoksymaling er en 2-komponent vanntynnbar maling med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet som gir meget god beskyttelse mot . TreStjerner Sigural Epoksymaling er en to-komponent maling som består av en pigmentert herderdel og en epoksydel som blandes sammen. Male betong med TreStjerner Sigural Epoksy Gulvmaling. Sigural Epoksymaling er en 2-komponent vanntynbar maling til bruk på belastede gulv, som .

Sigural tokomponentsmaling: 32- per sett: til sammen liter. Harmoni epoxymaling: 75- for til sammen 7 . Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Sigural 2-k epoksymaling er det som er den beste malingen for betonggulv, spesielt i garasje og . Sigural er en vanntynnet epoxy maling, spesiallaget for mur og betong.


Hva er dekket ditt av og hva er det behandlet med tidligere. Grunnen til dette synes å være at Sigural, som før ble produsert av. Jeg har nå vært hos detaljhandler innen lakk og maling,samt besøkt . TreStjerner maling for gulv er en alkydolje med god vann- og.

Han påpeker også at Sigural 2-K epoxymaling hefter godt på fliser, men er mer . Jotun Epoxymaling Sigural maling - Køb maling fra Jotun til gode priser hos BygMax. Jeg gikk for selvlagt 2k epoxy (Sigural), med iblandet fugesand i strøk. Sigural, liter, antikhvi varmgrå og skygrå, gratis levering til din private. Einhell malerpistol med beholder til maling VidaXL - Lev stort for lidt!


Hvilken malig er best, og finnes det maling for betonggulv? Sigural er en veldig mye brukt maling til betongflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.