torsdag 1. desember 2016

Pris spikertelt

Våre produkter er av meget høy kvalitet, til tross for en lav pris. Hvorfor velge laftet spikertelt eller hytte fra spikertelt. Spikertelt, fortelt mi 70mm eller 45mm laftet tømmer.

Et fullverdig vinterisolert spikertelt med cm tykke vegger av PIR-skum som tilsvarer cm isolasjon. Spikertelt og plass på Storvallen Vintercamping, på Storlien selges, umøblert, til 24000- Trivelig plass med vognplasser. Våre spikertelt leveres som byggesett, og normalt i et kolli.


Ta kontakt med oss for mer informasjon og pris på noen av disse modellene.

Design, Import og salg av Spikertelt, Tømmerhytter. Copyright Rossfjordhytta - eier alle rettigheter. Snekker Ønsker pris på bygging av spikertelt med gulv på - 15mmed bredde på 5m + 6m lang. På Alnes i Giske er en campingvogn bygget inn i en bygningskonstruksjon.


Husk at det er begrensninger på hvor stort spikertelt du kan sette opp. Hadde derfor vært morro å sett hvordan andre spikertelt ser ut, og hvilke løsninger dere har. I motsetning til hjemmesnekrede spikertelt i treverk er helårsteltene produsert i ikke-brennbart materiale.


Knut Helges spikertelt var som skapt for nordiske forhol men tålte ikke. Innfreste tetningslister i gummi er standard i våre dører; Innfreste spor og tetningslister i stav og not; Egenproduserte vinduer .

Campingvogn med spikertelt i Hemsedal til salgs. Da Hestad ville selge vognen med spikertelt og leierett til. Da han bestemte seg for å selge, satte han en pris på 370.


Her får du informasjon rundt spikertelt, og det er bare å ta kontakt for tilbud. Havblikk Camping AS (Nesna Feriesenter) har i styremøte 22. Selskaper i Wee Gruppen har over års erfa- ring med import, og begynte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.