torsdag 1. desember 2016

Lang skjøteledning

Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Infected LAN på Facebook. Skjøteledning gummi 2x5+ J meter med lokk. Mens jeg skriver dette er batteriet i ferd med å dø på laptopen.

Ettersom jeg sitter i sofaen og laderen ikke har lang nok ledning som kan nå . Trenger en skjøteledning på ca 35-meter. Er ca 35m fra strømskapet på plassen til vogna, så da blir metern litt snau gitt. Er det lov og koble seg til med skjøteledning, og benytte denne i en båt som ligger i. En skadet skjøteledning presenterer en alvorlig sikkerhetsrisiko. Hvis du har et kutt eller klemt ledning eller med frynsete isolasjon, finnes det en mulighet for . Det finnes også en variant hvor det går en meter lang skjøteledning fra PowerCuben. PowerCube er forholdsvis stor, så da vi prøvde å . Sjåføren brukte en cirka lang meter skjøteledning for å få strøm til en BMW i3.


Jeg synes det er gale hvis dette blir trenden fremover, . Vi har nå Lang skjøteledning fra Finn. Selv om det kan virke logisk å kjøpe en veldig lang skjøteledning å bruke for en rekke formål i forskjellige steder, er det . Jeg vurderer å kjøpe nytt kokeapparat, men er usikker på hvilken type.

Lang skjøteledning – godkjent for utendørsbruk. Trenger du en skjøteledning du kan bruke ute i all slags vær? Amiga skjøteledning er gummiisolert og har . Skjøteledning (gummikabel) mmfas + jord ca meter lang. Bruk en skjøteledning med passe lang tilførselsledning, slik at du unngår flere meter med løs kabel under sofaen, eller bak stereobenken. Skal sitte ca meter fra maskinen og har derfor kjøpt en meter lang usb skjøteledning så senderen kan ligge ved sofaen.


Hvis turen hadde blitt for lang kunne det ha blitt svært utrivelig. Ellers er det lurt å ha med seg en lang skjøteledning med minst 5mm . Så eg må ha ganske lang skjøteledning frem til båten. Ble fortalt av en kollega at forskriften NEK 4sier maks meter skjøteledning er tillatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.