onsdag 7. desember 2016

Impregnering av skifer

BGS Naturstein Benkeplater - Gravmonumenter - Skifer. Til venstre så er det påført impregnering og til høyre ubehandlet. Skifer er en av de mest populære natursteinene som benyttes i Norge.

Bruker man marmor på bad er det viktig å være nøye med impregnering av steinen, . Skifer er en vakker stein som brukes mer og mer. Til klargjøring, impregnering og flekkfjerning av skifer brukes midler beregnet for naturstein.

Til impregnering kan det brukes natursteinssåpe med høyt . Litt info om impregnering og vedlikehold av naturstein. Dette er en impregnering vi anbefaler til skifer. Impregnering - Stone Plus Ltr Impregnering Til Skifer Og Granitt. Sylvio Krahner er en fliselegger fra Egersund.


Han arbeider med flise, naturstein og ovn. Hvis du ønsker kontakt ring til 96833184. Det samme gjelder all granitt, skifer og uglasert klinker som er svært ømfintlig.


Fliser av naturstein som skifer, marmor og kalkstein er populært som aldri før.

Flisene er flotte å se på og slitesterke ved riktig . Proff-kunder må logge inn for å se priser og handle. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Tror klinkerolje kan brukes på skifer, hvis ikke finnes det sikkert en. Beskytt skifer, klinker, glaserte og uglaserte fliser med TD Vannbasert Impregnering.


Middelet egner seg like bra til innendørs og utendørs bruk. MOVIN siloxan impregnering brukes på sugende underlag som. Olje og vannavvisende impregnering, ideel til ba der fuger og flis ofte blir utsatt for både olje, vann,.


Altaskifer har god erfaring med produk- ter fra Akemi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.