tirsdag 24. mars 2015

Skandinavisk lys

Hos Designonline kan du bli inspirert av skandinavisk sortiment av duftlys og. Etter en stund begynte de å designe lys og duftpinner som leder tankene til . Hei, vi driver å maler panel i gangen, men nå sliter jeg med å bestemme meg for farge.

Først hadde vi bestemt oss for skandinavisk lys, men synes den ser. Vi ønsker å få til et felles, skandinavisk LYS-system, sier Håvard Ravn-Ottesen etter at den norske LYS-sjefen i går møtte det svenske . Stort udvalg af Skandinavisk Lys til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til .

KUNSTENS REGLER inden for energioptimerende husbyggeri tilsat en fælles passion for SKANDINAVISK DESIGN, godt lys og LÆKRE MATERIALER. Der vi bodde før malte jeg både stua og ganga med skandinavisk lys. Den er i alle fall en god del lysere enn Caffe latte. Jeg ville beskrevet Caffe latte som beige, mens Skandinavisk lys er mer hvit mot beige.


Selger 2xliter med Skandinavisk lys Lade Pure Color maling. Selger også 3xliter med fargen Sand og 3xliter med fargen . Fargen Tidløs vil passe fint til 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå som begge er gulaktige gråtoner. Passer skandinavisk lys sammen med fargen sand?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.