onsdag 30. november 2016

Eddik vaske bad

PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør. Anbefales på det sterkeste til rengjøring av bad og vinduer.

Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når. DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik, men ikke prøv . DUSJVEGGER: Slik så glassveggene i dusjen ut før vask.

Derimot luktet badet stramt av eddik i flere dager etterpå! Rengjør du visse ting med eddik gjør det mer skade enn nytte. Bruk like deler hvit eddik og vann for å vaske både interiør og.


Hvis du vil fjerne og hemme mugg på badet, hell en løsning av ss hvit eddik, . Den daglige rengjøringen av badet er nøkkelen til en dusj som fremstår delikat. Et kjerringråd som anbefales av mange er å bruke eddik som . BRUK EDDIK TIL RENGJØRINGEN: Det enkle er ofte det beste, og eddik slår knockout på mange av de dyre spesialproduktene,. Vi tenker ikke lenger at vask og hushold er en profesjon. Bruk en tannbørste (som du kun bruker til vask av badet) til å. Hell eddik på toppen av toalettet og la det sitte der mens du sprayer eddik rundt . Trenger du skrubbmiddel når du vasker badet kan du ta en del salt til deler.


Du kan også bytte ut tøymyker med eddik (dl pr vask) tøyet blir . Vask av tepper: En halv kopp eddik til en halv bøtte varmt vann. Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like. Det er også grunnen til at kjerringrådene med å bruke eddik eller . Fjerne kalkbelegg på bad: Dypp en svamp i eddik, eller spray på veggene.


Dusjhode Hardt vann kan gi problemer med kalkflekker på badet. Et velkjent kjerringråd er også å fjerne kalkflekker med eddik, siden eddik er surt. Når du bruker natron og eddik til å vaske, snakker du da kun om å . Nå trenger jeg tips til hva jeg kan vaske et møkkete bad med. Hvit eddik er best, men epleeddik fungerer også. Når det er min tur til å vaske bruker jeg klor fordi jeg mener det er effektivt og ikke.


Som du vet er det veldig viktig å holde badet rent. I tillegg vil vi nevne at eddik, sitronjuice og natron er tre utmerkede produkter å bruke til . Kall inn forsterkningene: Natron, vannkoker og eddik, klar til kamp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.