mandag 16. mai 2016

Veggfarge soverom

Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått . Når du maler et soverom bør du først velge temaet du vil bruke, og deretter farge eller kombinasjon av farger.

Blå og hvit som en farge ordningen fremkaller en kul, skarpe, rolig følelse, spesielt i et soverom. Bruk av til middels-lyseblå fremkaller rolige stillheten og følelsen . Deco blue #decoblue #jotun #soverom #veggfarge #loveit #hektapåinteriør #norge #bedrebolig #boligplussminstil #boligdrøm #bedroom #home #interior . Mulig hyttemodell: Isrose er en liten, moderne fjellhytte som vil appellere til både smaken og lommeboka.

Ferdighytten har et bruksareal på 76m soverom . Fargen minner om kremfargen man brukte på gamle silkeunderkjoler. Den egner seg godt til baderom fordi den er rolig, men frisk, og til barne- og soverom hvor . Alt kan fungere på soverom, men dette er ikke den foretrukne fargen. For god søvn er det optimalt med et behagelig rom. Våre omgivelser påvirker både sinn og sjel, og farge . Fargeinspirasjon vil hjelpe deg å forvandle ditt hjem.


Fargeeksperten tipser; Slik velger du riktig veggfarge!

Vegg i soverom LADY Balance 105Soft Skin. Tag Search,Photos,Photo,instagram,profile on Instagram Profile. Jeg har et lite soverom og tenker at en annen farge enn hvit vil forminske rommet.


Et passende kompromiss som jeg ble veldig fornøyd med :) #decorating#with#color#pusseopp#interiør#interiørdesign#interiørhjelp#vegg#farge#soverom#male . Tabbene du må unngå når du skal velge veggfarge. KATRINES TING “Blå er en anbefalt soveromsfarge, dette rommet har en behagelig veggfarge som de lyse pastellene vakkert komplimenterer. En blågrønn veggfarge gir derfor en god ramme for avslapping.


Skyggepanel i fargen Havbris fra Smartpanel. Veggfarge, S 3005-B20G, Jotun Gulv, Parkett eik cotton, Kährs Tapet, Ornament 596 Borge Nattbor Pleksiglassbord men hyller, Kreativ plast .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.