fredag 6. mai 2016

Resirkulert tre

Kokeshi er en håndlaget dukke av tre fra Japan som symboliserer kjærlighet og vennskap. Linex Basis Kube Lære og forstå 10-tallsystemet, pluss og minus samt antall og mengder. Resirkulert tre Inneholder 1deler tusen-kube, hundre-kuber, .

Kappa-serien er en av WeWoods mest populære serie og gir deg klokker i tidløse design. WeWood støtter også en god sak ved å plante et tre for hver klokke . Skrivebordet er laget av gjenvunnet tre, noe som betyr at hvert møbelstykke er unik og litt forskjellig fra hverandre. Produktet er laget av resirkulert treverk og .

Drivved og resirkulert treverk fra gamle båter og låver brukes i alt fra stoler. Låvedører laget av 1år gammelt solid tre som gjenbrukes som . Da kommer det litt bilder her i bloggen av det fine stuebordet jeg fikk i bursdagsgave av min kjære. Mille Moi AS, Godtfredsensvei 16Fredriksta Norway. SIRDAL krakk,resirkulert tre,40x31x45cm.


TilbudNOK49Førpris:NOK99Rabatt . Rask leveranse på Brooklyn Spisebord - 2cm. Se vårt store utvalg av Spisebord til gode priser.

Vakkert og unikt speil av resirkulert tre, måler cirka 80xcm. Ujevnheter og forskjeller i mål kan forekomme da dette er håndlaget. Tøff hylleenhet med ramme i mørkt stål og hyller av resirkulert tre. Kjøp Natur Mille Moi Speil av resirkulert tre online at Miinto.


Find mange andre Mille Moi produkter hos miinto. Produkter som kan være laget av resirkulert tre. Resirkulering tre er en naturlig og fornuftige ting å gjøre. Tre er lett tilgjengelig fra verftet avskjær, tømmerhogst .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.