onsdag 11. mai 2016

Pe rørdeler

Polyetelenrør og PRK- og Isiflo rørdelerI denne kategorien finner du et bredt utvalg av VA produkter. Koblinger og rørdeler i plast for PE-rør. Rørdeler for sveising av kollektorsystemer.

PE rørdeler for elektrosveising, speilsveising og kobling av kollektorer i et energisystem. Våre sertifiserte sveisere har høy kompetanse . For segmentsveiste rørdeler for trykkrør av polyetylen (PE) skal det i en del tilfeller benyttes en reduksjonsfaktor med hensyn på tillatt trykk. Alt i rør og rørdeler til bad og baderom kjapt og trygt levert over hele landet.

Multiplast AS er en veletablert aktør som leverer reparerer og prefabrikerte plastprodukter til industrien. Her er du nå: Produkter Rør og rørdeler Trykkrør og deler. Pipelife PE trykkrør SDR Kveil á m. Pipelife Norge AS har vært ledende på produksjon av PE-rør i mer enn år. Det finnes i hovedsak fire typer rørdeler av PE: - Elektrosveisedeler.


PS 16Eurostandard PE rørdeler for vanninstallasjoner.

Elektro,PE-rørdeler og ventiler i et omfattende utvalg størrelser og. Slanger, vann og koblingerRørdeler, PE-PVC. De produserer PE Rør og Skreddersydde arbeidsbåter i PE.


Vi har gjennom flere tiår produsert og solgt plastrør, rørdeler og båter til kunder i hele Norge og i . Segmentsveiste eller sprøytestøpte Polarcirkel PE-rørdeler inkluderer: Albuer, ben T-rør, plugger, overganger, siler, samlestokker, krager og flenser, . Vi har alt du trenger av PE rør og tilbehør som albu, t-rør og union.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.