onsdag 11. mai 2016

Impregnerte lekter

Driver å rydder etter takbytte å har en del meter lekter eg vil bli kvitt. Byggtømmer 100x1L=24Impregnert Furu. Fotlist Furu Glatt Hvitmalt 12x058x44Harmoni.

Denne varegruppen produseres ikke i samme trekvalitet som styrkesortert konstruksjonsvirke og må derfor : ikke benyttes i bærende konstruksjoner. Rustfri plateskrue med pakning til impregnerte lekter. Konstruksjonsvirke, forskaling, rekker og lekter.


De fleste dimensjonene blir også produsert i impregnert trevirke som C24.

Anbefalt impregnerte trelekter i kledningskvalitet, dimensjon x mm. Impregnert terrassebord rillet 28x1Kl. Lekter og rekker produseres av høvlet trevirke med furu som råstoff, og. Impregnerte materialer bør vaskes minimum en gang pr.


Sammenlign tilbud på Impregnerte lekter i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . DSC_00lite Vi fører de fleste standarddimensjonene i impregnert. I tilleg har vi takrenner, dæltak og gjerdestolper. Lager av ”stikker” i Skogfrøverkets kjeller.


Stikkene var lagd av impregnerte lekter ( X cm). De var kvesset i den ene (nedre) enden og innsatt med rødbrun . Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Sløyfer mot undertak er et eksempel på bruk av impregnert.


Husk at det aldri skal benyttes impregnerte lekter i kombinasjon med. Steni fasadeplater monteres som luftet fasade på impregnerte trelister. Platene skal monteres på lekter av impregnert treverk minimum 21mm tykke, eller lekter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.