fredag 6. mai 2016

Furugulv hytte

Det er ingen begrensing på hva man kan male på et gulv! Tags: design, flügger, før og etter, gulv, gulvbehandling, hytte, hytteoppussing, . Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak. Et strukturbørstet og brunbeiset furugulv som tåler mere slitasje en . Vi skal bygge hytte kommende sommer og har laget en egen hytteblogg for prosjektet:. Har fått tips om børstet furugulv fra Dalafloda.


I en hytte med et rustikt ytre bør gulvet inne stå i stil med hyttas karakter.

Få ting er så pent som gamle tregulv, men det krever sin handymann for å holde det slikt. Her er DinSide Boligs guide til hvordan du bør . I en rustikk hytte bør gulvet stå i stil. Til fjellhytta bør du velge et gulv som gir tyngde og en følelse av natur, sier Bjørg Owren, administrerende direktør hos ifi. De er enkle å rengjøre og motstandsdyktig mot riper og støt. Når du skal legge nytt gulv er det lurt å sette seg inn i hva hvert.


Se hvilke farger du bør male en hytte ved sjøen, på fjellet eller i skogen. Velg ditt gulv - Sponplate og en rekke behandlede tregulv og parketter. Sprekker og kalde, trekkfulle gulv er forholdsvis vanlig i mange eldre hus og hytter.

Men også råte, slitte, stygge gulv og gulv som svikter kan være et problem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.