torsdag 5. mai 2016

Forestia walls2paint

Walls2Paint veggplater med tapet klare til maling. Du slipper å tapetsere, grunne og sparkle når du skal pusse opp soverom eller stue. Platene leveres klar for maling eller tapetsering.

Les mer om Forestia Walls2Paint sponplate. Walls2Paint er veggplater som er ferdig grunnet og tapetsert, beregnet for maling og tapetsering. Ferdig grunnet og tapetsert sponplate til vegg.


Walls2Paint er veggplater som er ferdig grunnet og tapetsert, beregnet for maling.

Platene har en unik låseprofil som gjør at de er enkle å montere. Hei, Ser Byggma har lansert et nytt produkt kalt WALLS2PAINT som er en sponplate 60cm bred . Walls2Paint er ferdig grunnede og tapetserte veggplater i spon beregnet for maling, du slipper å sparkle og unngår pussing. Walls2Paint - veggplater som er ferdig grunnet og klare til å males.


Tapetser rett på Forestia Vegg uten grunning og sparkling av skjøtene. Se hvordan du kjapt og enkelt kan tapetsere Forestia Walls2Paint veggplater med et fint resultat. En perfekt väggskiva för dig som inte vill lägga mycket tid på att spackla och slipa.


Montera skivorna; Måla eller tapetsera skivorna . Konstruksjonsplater er Forestias hovedprodukt, men leverer også ferdigprodukter som Walls4You og Walls2Paint.

Veggplatene Walls4You og Walls2Paint er . Samtidig får du et bedre arbeidsmiljø fordi du slipper alt pussestøvet dette medfører, sier produktsjef for Walls2Paint i Forestia, Oddvar Grønsberg. Plater som leveres ferdig for maling eller tapetsering. Det er først lagt på grunningsfolie på begge sider av platen, og deretter er den tapetsert med . Walls2Paint has the same locking profile as Walls4You.


The panels are easy to fit and can be painted in the colour of your choice. Forestia Walls2Paint leveres i mm tykkelse med låseprofil på langsider. Sponplate vegg Walls2Paint grunnet ferdig tapetsert for maling, 12x620x2390 . Walls2Paint-platene på eksisterende vegg, kan du fint gjøre det, men det er.


Forestia Walls2Paint, farge Jotun Matrix og lys grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.