tirsdag 10. mai 2016

Belysning skrå himling

Det er mulig å felle inn belysning i skrå himlinger, men spørsmålet er – er det fint? Dette siste kommer selvfølgelig veldig an på det aktuelle . Lyskomponenter AS er belysningsleverandør med års erfaring.

Vårt utvalg strekker seg fra den lille reservedelen som må erstattes, til belysning som løfter . Når du skal pusse opp eller bygge nytt, er planlegging av belysning noe som bør skje tidlig i prosessen. Bra belysning er både skjønnhet, funksjon og sikkerhet. Slik får du det koseligere hjemme med riktig belysning og gir deg.

Hvit nedsenket pleksiglasshimling med overliggende belysning på bad 4. Rommet har vindu som gir godt med naturlig lys, skråhimling og lagringsplass i knevegg. Badet i første etasje er lyst og har fliser på gulv, fliser på vegg . Abestemme belysningen i et hjem reiser pro- blemer. Montering av innfelt belysning i himlinger.


Skrå tretak med oppvarmet rom i deler av loftet. Velg belysning som lyskastere på skrå taket. Dette vil skape drama og interesse i feltet. Prøv å bruke Innfelt belysning som er direkte bygd inn i taket, eller .

Anbefalt løsning: Montering i nedfôret himling. Obs ved montering i bjelkelag: Lufttett sjikt må ikke brytes. Denne anvisningen beskriver montering av ulike typer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.