tirsdag 10. mai 2016

Behandle furugulv

Noen foretrekker lakk på kjøkkenet, andre sverger til olje, og mange drømmer om lyse, lutbehandlede gulv . Det er veldig populært med behandling av lyst furugulv, ask og gran, forteller Christer Løken fra Løken gulvsliperi. Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje, lakk, voks, såpe eller maling.

Rengjøring: Først må gulvene rengjøres grundig ihht anbefalinger. Manuell og maskinell behandling med fargeløse produkter. KASTANJE: En gyllen kastanjefarge kan du oppnå på alle typer tregulv og parkett ved å behandle det med en kastanjefarget gulvolje.


Behandling av gulv med LIVOS naturprodukter.

Av Husbyggeren Heltre- og parkettgulv skaper varme og behagelige gulv. Tregulvet ditt utsettes daglig for slitasje. Det er derfor svært viktig med rett behandling, slik at gulvet blir slitesterkt og . Hei, Vi ønsker et tilbud på sliping av gulv i første etasje i en bolig Svelvik (Tangen).


BRA er 1kvm, men vi ønsker trolig bare å slipe ned gulvet i stua, avhengig. Behandling av nye GULV Velg hvordan gulvet skal se ut. Slipe og behandle furugulv og evt bjørkegulv.


Hei, vi overtar et hus på Nesodden (Svestad) 1. Riktig behandling av oljet furugulv er noe av det fineste og mest fornuftige du kan gjøre med ditt gamle gulv.

Sammenlignet med glatte, malte eller lakkede gulv er et oljet gulv varmt. Både furu, gran og eikegulv egner seg godt til sliping og behandling . Er det noen her som har behandlet furugulv evt andre ting med såpespon? Forrige helg ble vi ferdige med å legge gulv i entre´, korridor, stue og kjøkken samt ett soverom. Hvis du har beiset gulv, vil jeg tro du har olje, lakk eller voks på. Hei du:) Jeg forteller her om måter du kan behandle et furugulv på.


Vi har stygg og slitt lakkert furu i stua. Jeg vil ha det lyst, hvitpigmentert og lett å vedlikeholde, og godt å gå på - uten at ungene sklir. Vi har flere valg når det gjelder etterbehandling av et ferdig slipt gulv.


Hensikten med å behandle parketten er å beskytte treverket mot slitasje, fukt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.