mandag 18. april 2016

Tomannsbolig med takterrasse

Holmendammen - Ny, innholdsrik tomannsbolig med takterrasse med utsikt, garasje og hage. Tomannsbolig med takterrasse fra kr 3000. Vi har nå Tomannsbolig med takterrasse fra nettsteder.

Rødsethagen vil bestå av eksklusive designboliger - tomannsboliger og 20. Tomannsbolig med hage, takterrasse og utsikt over golfbane. Fantastisk boligkompleks beliggende i urbanisasjonen Villamartín i Orihuela Costa, et av de . Tomannsboligene er romslige med mye vinduer som slipper inn godt med dagslys.

ETTERTRAKTET PÅ EIKSMARKA: Halvpart tomannsbolig på 9m² tomt. Kjøkken med eldre innredning; Takterrasse i toppetasjen med utsikt over tomten og . Prosjektert enebolig og vertikaldelt tomannsbolig i Jomfrubråtveien på Bekkelaget. Moderne funkisboliger med takterrasse under oppføring i et populært og . Eiendommen har en flott og unik beliggenhet på Valberget, midt i Stavanger sentrum. Valberget er et rolig og idyllisk område som omkranser . Vi kan nå tilby denne nydelige tomannsboligen med havutsikt.


Takterrassen har bodplass, sittegrupper og et lite boblebad. Flott tomannsbolig med soverom og bad beliggende i La Florida, Playa Flamenca ( Orihuela Costa).

Lys og tiltalende halvpart av tomannsbolig. Go arealeffektiv og innholdsrik bolig med loftsstue med utgang til egen, solrik takterrasse. Ny vertikaldelt tomannsbolig over plan. Underetasje: Underetasjen har to store soverom og en stor . Dvergsnesheia 5 46Kristiansand S. I likhet med Argos har også Lindos en fantastisk takterrasse med pergola – denne er faktisk på hele 57.


Fra tomannsbolig til enebolig med alt på ett plan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.