mandag 18. april 2016

Bord til stue

Vi har lagt mye arbeid i å kunne tilby stuebord som passer til våre sittemøbler slik at du skal kunne få alt til din stue på ett sted. Bord Coffee sofabord triangelnbsp;114nbsp;cm. Bord Coffee sofabord Ønbsp;80nbsp;cm .

Velg type, Sofabor Småbor Konsollbord. Velg type; Sofabord; Småbord; Konsollbord. Hvis du leter etter et bor er du på rette stedet! Vi har et stort spekter av forskjellige bor alt fra spisebord og barbord til sofabord og pyntebord i forskjellige .

Besøk oss for å oppleve vakre stuemøbler til lave priser. Vi har alt fra sofaer og lenestoler til salongbord og TV-møbler i en mengde ulike stiler. Du kan velge et enkelt bord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og glassunderlag.


Alt du trenger til stuen: sofa, spisebor skjenk, lenestol, vitrineskap, m. Du kommer langt hos JYSK med vårt brede møbelsortiment til fornuftige priser. Godt utvalg av sofabord til stuen – Skeidar. Se Skeidar sitt store utvalg av sofabord til stuen i ulike priser og stilarter.


Lys stue med en stor U-formet sofa til ni personer, dekket med mørkt.

KARLSTAD 3-seters sofa med Isunda grått trekk og IKEA PS 20bord i hvitt. A-Møbler, unike møbler og interiør til ditt hjem. Vi har stort utvalg av spisebor sofabor sidebord og skrivebord. TV-kos, familiebesøk, lesestunder; stuen skal fungere til mange formål. Sofaer, tv-bor sofabor vitrineskap, skjenker og kommoder i alt fra klassisk til retro til moderne stilarter.


Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten. Her ses Row fra Raun som kan fungere som puff, hylle og bord samtidig. Til den mørke spisestuekroken (dårlig bilde) vår har vi bestilt oss nytt spisebord: Vi ønsket oss et stort bord med plass til mange, og endte opp . Hva skal plasseres hvor i forhold til hverandre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.