onsdag 27. april 2016

Tapetfornyer

Alle ujevnheter og evt strultur på glassfiberstrie ses gjennom. I tillegg er det vanskelig å få det pent opp. Hva gjør man når man er ferdig å helsparkle?

Veggfornyer for å bli kvitt fiskebeina20 messagesjanv. Snarveien til slett vegg - Tapet og veggdekor - ifi. Tjoheisan dere :-) Jeg har pusset opp litt i gangen og vindfanget her, også litt på badet.


Ikke ferdig enda, tar evigheter, har liksom så mye annet.

Tar over et hus hvor vegger er av gipsplater med stygg strietapet som spriker litt i skjøter og ellers ikke er helt flat og fin. Veggfornyeren erstatter helsparkling av vegger og tak, og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Har satt opp veggfornyer på veggene hjemme, og brukt anbefalt lim til dette.


Har prøvd å sette opp vanlig tapet oppå denne igjen med vanlig. Tidligere har vi beskrevet helsparkling av vegger, som et alternativ til å bli kvitt 80-tallets strukturtapet. Vastvedt har gitt Perfekt Byggfirma Robert Zurawski en positiv omtale for oppdraget Sparkling, tapetsering (tapetfornyer) og maling av tak. Etter mange år med oppussing og spor av tidens tann ender noen alltid opp med problemene.


Ser du har brukt tapetfornyer på ferdigpanelte vegger. Jeg ønsker å spørre hva dere gjorde for å få til dette. Det er det verste jeg noen gang har gjort. Det enkleste er å bruke tapetfornyer,det er en tynn `tapet` du setter over stria som allerede er på veggen.


Maler med Pure Color fra Jotun i fargen Chi! Hvis du mener tapetfornyer i form av tapet du kan ha over den gamle . Showed up every day as agreed from day one! Start-Siden Nyhet: Recover Tapetfornyer . Noen som vet om det er noen malingtype som lager en litt tykkere lag, så man kan bruke den til å male vekk (eller ihvertfall redusere) struktur på tapet?


Da er det nok klart for maling til mandag. Da fortsetter nok Thomas i kjelleren igjen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.