torsdag 14. april 2016

Stella stellematte

Blir jo fryktelig rotete med en stellematte på gulvet på et knøtt lite bad. Har til nå stella på en stellematte på vaskemaskinen. Explore Baby Stellematte, Free Baby and more!

Lammy vognpose, (har til og med arvet 2stk), babycall, Stokke sammenleggbar badebalje, Stella Baby stellematte! Sammen med venninnen prøvde hun å finne en løsning på problemet, og resultatet ble Stella babymatte, ei stellematte som både har fire . JOLLYGAMES – Vinn en stellematte fra Stella Baby! Bli med i konkurransen om en stellematte fra Stella Baby!

Selve matten er brukt 3-dager, men har vært dekket til med håndkle og stelleduk. Se beste pris på Ryco Stella Stelleveske. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Våre myke stellemadrasser er perfekt å legge på et bord eller på gulvet når du skal bytte bleie på barnet ditt Du kan selvfølgelig også legge stellema.


Myrdahl og Lotte Færevaag Fredriksens unike stellematte i butikker. Sammen med Myrdahl har hun startet aksjeselskapet Stella Baby. Pris: 08-, Alpinestars Stella Gran Torino Gore-Tex Lady Boot.


Stella Baby Stellematte - en ekstra sikker stellematte med fire stabile vegger på cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.