torsdag 14. april 2016

Stålwire rustfri

CERTEX har en bred vifte af stålwirer, eller ståltov som det også kaldes. Med denne stålwire får du en stærk wire, der ikke ruster, og derfor er meget velegnet til brug udendørs, samt steder hvor rust nemt dannes. Riggerne; Østre Kajgade 9; 57Svendborg; Denmark; Telefonnr. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Stålwire Byggematerialer.


Stålwirer til landbrug, industri eller fritidsaktiviteter, f. Herunder finder du vores udvalg af rustfri stålwirer samt rustfrit tilbehør bl. Wire ropes, PYTHON , non rotating, Compac (10-mm). Gå tilbage til udvalget af rustfri stålwire og tilbehør.


Syrefast, AISI 3Stålwire, Konstruktion 7x19. Syrefast, AISI 3Stålwire, Konstruktion 1x19. Når du benytter stainless steel wire er modstanden meget lav, derfor er det ekstremt vigtigt at du kender dit batteris safe . Wire til pynt og til praktisk brug - til håndværkere og i hjemmet.


Med denne stålwire får du en stærk wire, der ikke ruster, og derfor er meget velegnet til brug udendørs, samt steder hvor rust . De angivne værdier for anbefalet maxbelastning er anslåede og garanteres ikke. Kan med fordel anvendes til montage af antenner og lignende formål, hvor der kan forekomme tæring, og der ikke kræves den .

Du er her: Rig og dæksudstyr Wire Stålliner. Rustfri stålwire til rorliner på havkajakker og turkajakker. Se vores store udvalg af reservedele til kajak på kanokajakcenter.


Opbygningen af rustfri WebNet er hverken knudret eller krydset, men en konstruktion baseret på rustfri stålwire, som ligger parallelt og er parvis forbundet med . Belast aldrig en stålwire med mere end af brudstyrken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.