tirsdag 26. april 2016

Maling av terrassegulv

Heisann :) Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi ikke helt klarer å identifisere. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men .

De siste årene har vi etterhvert latt oss inspirere av andre lands. Ingen beis eller maling eller olje, bare . Det er mange spørsmål knyttet til maling og beis, og vanskelig å finne ut av hvilke . Med jevnlig vedlikehold av terrassen, holder den seg like fin i flere år.

Butinox Terrassebeisfjerner er et kraftig alkalisk middel for rensing av treverk. Nøyaktig hvor lenge det bør stå avhenger litt av klimaet og hvor tørt det er når du kjøper det. Terrassebeis er spesialbeis til behandling av impregnert treverk i terrassegulv,. Når skal du velge blank eller matt maling? Du kan bruke forlengerskaftet til alt av maling, sparkelsliping, vasking og lignende.


Så er jeg en heldig eier av karcher høytrykk spyler, med terrasse vasker. Slik renser du din terrasse og oljer den. Vi tilbyr både oppsett, maling, oppussing og rehabilitering av terrasse i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland.


Stakitt gjerdet er vasket, og halvparten har fått ett malingsstrøk (skal ha 1-strøk ) denne uken.

Imidlertid er kravet til vedlikehold av MøreRoyal -impregnert trelast mindre og. Mange tror at maling av murvegger er bare å pensle på maling og dette kan føre til. Til behandling av terrasse og hagemøbler har vi tre forskjellige varianter fra Nordsjö: TINOVA TRADITIONAL ALLROUND OIL, TINOVA TRADITIONAL .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.