mandag 25. april 2016

Byggmakker gipling

GIPLING as eier og driver byggevarehus i Nordlan Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Hedmark under Byggmakkerkonseptet. Administrerende direktør, Gunnar Severeide i Gipling AS, sier at kjøpet passer.

Gipling AS offentligjorde oppkjøpet av Byggmakker på Tiller i . Byggmakker har en rekke kjøkkenløsninger for enhver smak. Vi har også et stort utvalg av kjøkkeninnredning, kjøleskap og hvitevarer. BYGGMAKKER er Norges ledende byggevarekjede. Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.


Salg av trelast og Byggevarer til Proffkunder og Entreprenører i Midt Norge, samt. Byggmakker Gipling blir trolig tre ganger høyere enn fjoråret. For ordremottakene betyr det store tidsbesparelser samt . Byggmakker Tiller er en ledende aktør innen byggevarehandel i Trondheim. Gipling driver fra før Byggmakker-butikker i Midt-Norge.


Byggmakker Gipling har inngått samarbeid med Team Amund Kokkvoll.

Byggmakker Gipling går inn på et nivå som gjør at de blir andre . Gulvlister skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og gulv. BYGGMAKKER Gipling Berkåk i RENNEBU er en av dine lokale forhandlere med et variert . Nå er det siste sjanse for å bytte tak før vinteren. Her vil du finne en liste over spesielt kunnskapsrike forhandlere som har gjennomgått opplæring på Svedbergs i Dalstorp. Byggmakker Gipling AS tar stadig inn personer på arbeidspraksis via NAV.


Nå har bedriften fått en utmerkelse for . Du er her: Find store→Europe→Norge→Byggmakker Gipling, avd. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Den tidligere varehussjefen ved IKEA i Trondheim, Per Hangerhagen, blir ny administrerende direktør i Byggmakker Gipling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.