torsdag 18. februar 2016

Varmepumpehus bygg selv

En luftvarmepumpe er en god varmekilde – men den er ikke pen på husveggen. Her kan du se hvordan du lager et flott og billig skjul til varmepumpen. Målene gir seg selv ut fra størrelsen på varmepumpa.

Noen som har en grei tegning eller skisse på ett enkelt . Noen som har erfaring med varmepumpehus fra Espegard? Har selv ei varmepumpe som har stått ute i vær og vind siden høsten 2009. Varmepumpehus finnes å få kjøpt i mange varianter, noen bygger også selv.

I det ganske land finnes det en rekke flinke hobbysnekkere som gjerne gjør det selv. Om jeg er flink vet jeg ikke, men jeg liker å gjøre ting selv. Gjør-det-selv-videoer Sinnasnekker`n viser hvordan. Gjør-det-selv-videoer Sinnasnekker`n viser hvordan . Se her hvordan du selv laver et flot og billigt skjul til din varmepumpe. Her viser vi, hvordan du for en billig penge kan bygge en afskærmning, som skjuler . Bladet “Gjør Det Selv” har faktisk en artikkel på dette i nåværende.


Når det gjelder kamuflering av utedelen, så går det fint an å bygge . Det finnes nemlig egne varmepumpehus for varmepumper.

Disse husene kan enten lage selv eller kjøpe et ferdiglaget hus. Gjør et lite julegavekupp, enten til noen du er glad i eller deg selv. Veil Pris kr 190inkl mva; Kvalitet varmepumpehus Kr 3eks mva Størrelse: 6x 9x 4vekt: kg Veil pris Kr 18inkl mva. Og nå føler jeg at jeg har overgått meg selv i stor grad.


Programsjef for bygg og varme i Enova, Helle H. Hvordan er det med garanti visst man monterer selv? Mener å ha hørt at garantien faller bort visst man ikke bruker en fagmann til montering. Tore Frellumstad; Tekniske anlegg i bygg holder ikke mål. Ikke kjøp deg for liten pumpe selv om du bor i varme Fredrikstad. Ekstra ttort varmepumpehus, impregnert for å tåle nordiske værforhold.


Ved installering i eksisterende bygg er det noe triks vi har lært oss med tiden. Foma og alle disse billige gjør det selv pakkene er absolutt ikke. Vurderer å kjøpe en i julegave til meg selv:) Fant mye nyttig på forumet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.