fredag 26. februar 2016

Utstilling drammen

I 20hadde ikke klubben noen utstilling; vi bare ga bort bilder til Drammen sykehus. Det er kanskje en av grunnene til at det ble utstilling med . Bildene – eller seriene – er plassert utendørs langs Drammenselva fra Jernbanetorget til Gulskogen Gård.

Påmelding til neste års utstilling starter 1. Bjørg Irene Strømmen, Drammen, 9008181 Maleri. I fjor hadde ikke Drammen fotoklubb utstilling, vi bare donerte bilder. Kanskje en medvirkende årsak til at det ble så stor oppslutning om årets .

De seks kunstnerne i utstillingen har vært viktige bidragytere til å sette Tyrkia på kartet. Samarbeidspartnere er Interkultur Drammen, Norske . DRAMMEN) Galleri Athene invitere til separatutstilling med Eva Langaas. En omfattende utstilling som inneholder et stort utvalg maleri og litografier i en . Max og meg foran dommeren mens de vurderer han.


Ble vurdert til excellent, det er veldig bra. Galleri Athene, Grønland 5 ti minutters gange fra Drammen stasjon, tvers over gaten til Buskerud Kunstsenter, rett ved Drammen bibliotek. Novemberutstillingen 201 Drammens Museum, 00:00. Novemberutstillingen er en juryert årlig utstilling arrangert av .

På Norsk Leonberger klubbs utstilling ble Sprocket Gelitus Simply the Best 2BHK med Cert. Dommer Annette Bystrup Eier: Ann Leni Haugstad. Drammen Kunstforening (DKF) er en medlemsforening som er åpen for alle som er. Der viser Drammens Museum skiftende utstillinger, hvorav Drammen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.