fredag 19. februar 2016

Sirkelsag med bord

Alle klarer seg bra, men likevel med noen forskjeller. Sirkelsagen er uovertruffen når du skal sage i tynne plater, bord og lekter. Skal du dele bord på langs og sage dem opp til lekter? Alt dette – og mer til – får du anledning til å stifte bekjentskap med i dette nye Gjør Det Selvkurset under ledelse av Søren Stensgård. En meget sterk og nøyaktig bordsirkelsag med metallstativ.


Integrert skyvesleide og høy skjærekapasitet. Stasjonær bordsirkelsag Bosch GTS J Professional + GTA 6Professional bord.

Når et bord er for bredt må du kløyve det slik at det blir smalere og. SIRKELSAG: Med et sirkelrundt sagblad kan du både kappe og kløyve. Hvis du bruker sirkelsag med rettholdt er det også viktig å kontrollere at. Jeg skal investere i en skikkelig sag med bord nå tenkte jeg. Kraftig bordsirkelsag som gir ekstrem presis skjæring av store emner i alle vinkler.


Ombygging fra vippe-stilling til bord-stilling. Sirkelsagen er en maskin med en vippe til saging av ved og et. Hvor stor boks (firkant) behøver du for å skjære stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.