fredag 19. februar 2016

Pris plannja takplater

Takplate 20-1Sort HC0m Plannja PDekkbredde 10Svart T= 50mm. Takplate Royal Svart 13Mm Plannja Royal Hc Svart 3-Stein Stål. Prisen gjelder kun for sort farge, for andre farger- be om pris.

Takplate 20-1Sort HCPlannja PDekkbredde 10Svart T= mm Varmforsinket. Plannja Royal er en takpanne av svensk kvalitetsstål. Rydab som de het, nå har de byttet navn til Armat og har gode takplater og er av en god kvalitet. Har på hytta selv og bestilte nettopp tak til en .

Dette er den nyeste modellen i sortimentet vårt. Plannja Regent har en vakker bølgeform, med noe lavere profil enn Plannja Royal. Plannja leverer tak og takrenner til renovering, nye tak og fritidshus. Modern selges akkurat som andre Plannja-tak via byggevarehandlere. For andre typer Plannja plater, ta kontakt for tilbud.


Ruukkis takplater beskytter hjemmet ditt under alle forhold. SSAB's Plannja og Ruukkis byggvirksomheter har fusjonert for å danne en ny divisjon – Ruukki . Vi har nå Plannja takplater pris fra Finn.

Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Søk og finn beste pris tilbud på takplater. TAKPLATER, PLANNJA, STÅL, kr 90 BYGGERN. AS PLASTRON lagerfører Korrrugal Økonomi fra Plannja.


Aluminiumsplatene produseres av de beste råmaterialene vi kan få tak i og med meget høye krav til . Regent - Stålplater Svært økonomiske takplater som er enkle å montere. Plannja takplater kommer i mangen profiler i stål og aluminium, som dekker takfall fra grader og oppover. Det gir store valgmuligheter for alle typer av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.