torsdag 25. februar 2016

Massive innerdører

Dørklinker følger med på de dører der det er montert. I dette segmentet finner du dører som f eks. Vurderer å montere heltre innerdører og ikke formpressa som er i leveransen.

Formpressa massive innerdører har en kjerne av trefiberplate og en fin overflate, samtidig som det er et rimeligere alternativ til heltredører. Massive innerdører er av høy kvalitet i tidsriktige modeller. De massive døren fåes i furu ubehandlet, furu lakkert, hvitmalt, . Dersom en ønsker noe mer lydisolering og tyngde finnes det massive, forpressede dører.

Disse har en ekstra sponplate i midten, og dempelist i karmen dersom . Formpressede lette dører har en kjerne av honeycomb. Dette er de letteste og rimeligste dørene. Massive formpressede dører har kjerne av trefiber som gir langt . Hos DDF AS finner du innerdører som passer til din stil og smak.


Alt fra de helt enkle platedørene, og til eksklusive massive dører med flott design. Karmen er av typen funkis fulldybde av fuktbestandig MDF. Billige innerdører til alle husets rom finner du hos oss på Byggmax. Massive furudører, brannbestandige dører eller vanlige, hvite og enkle speildører - det er ditt .

JELD-WEN er en ledende global produsent av vinduer og dører, samt behandlet komposittpanel og plater. De har virksomheter i mer enn land med samlet . Det meste gjøres for hånd og kan tilpasses etter dine ønsker: mål, materiale, utførelse. Pardører, massive innerdører eller skyvedører? Vi har dører i alle prisklasser og fra flere leverandører.


Vi kan levere både massive innerdører eller formpressede dører. Harmonie har en rekke ulike modeller for innerdører. Vi tilbyr alt fra massive dører via minimalistiske og rene linjer til mer brann- og lydsikre entrédører. Ved produksjon av våre innerdører fokuserer vi på dørens høye kvalitet og slitasjestyrke ved hyppig.


Classic massive innerdører fra Delano Doors er av ypperste kvalitet og finish med massiv konstruksjon. De har ekstra strøk med overflatebehandling og den . De massive døren fåes i furu ubehandlet, furu . Formpressede dører en enklere og rimligere en massive dører, men fortsatt fullverdige dører. Serien er bygd på presset fiberplate med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.