torsdag 18. februar 2016

Lier planteland

Lier Planteland Husebysletta 34Lierstranda Norge. I vår uteareal har vi 3000kvm med planteutstilling. I vår uteavdeling for du alle typer planter til hagen som f.

Euro Greens AS Husebysletta 1 34Lierstranda tel. Kontaktinformasjon for Lier Planteland Lierstranda, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Lier Planteland i Lier er en av våre lokale forhandlere av bark i dette området.


Få en vakker hage med kvalitetsbark fra Bergene Holm AS.

VI ER DITT LOKALE GARTNERI - VÅRT FOKUS ER PRIS, KVALITET OG SERVICE. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


To menn er satt i arrest etter et innbrudd på planteland i Lier natt til lørdag. Det er foreløpig uvisst om noe er stjålet. Lier Planteland sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 80med et registrert årsresultat på NOK 90og et resultat før . Vi søker medarbeidere til vårt hagesenter på Husebysletta i Lier.


Abonner på stillinger; Legg til i jobbønsker; Les mer om Lier Planteland. Photos and videos taken at 'Lier Planteland' on Instagram. See what Lier Planteland (lierplanteland) has discovered on Pinterest, the world's biggest collection of everybody's favorite things. Det er for tiden ingen ledige stillinger.


Lier Planteland startet opp sin virksomhet på Husebysletta i april 2009. Vi har solid erfaring i bransjen siden 1980. Vår hovedfilosofi er å selge blomster rett fra . Hos Lier Planteland finner du just nu antal lediga jobb. Lier Planteland hasn't shared anything on this page with you. Produkt, tjeneste, firma, personer, telefonnummer, aktivitet.


Ditt lokale gartneri - Over års erfaring. Lier Planteland har besøksadresse Husebysletta 1 34LIERSTRANDA. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret . Thorenfeldt viste til Planteland i Lier som hadde hentet inn indiske arbeidstakere for en billig penge.


Det virker som de velger ut folk som ikke . Tyver har vært på ferde og begått innbrudd hos Planteland i Lier natt til mandag. Lier: Melding om innbrudd Lier Planteland. To østeuropeiske menn pågrepet etter et hundesøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.