tirsdag 24. november 2015

Terrassebord kompositt

Rimelige, trykkimpregnerte terrassebord er favorittvalget for mange nordmenn, men kan i lengden bli både dyrt og. Jeg ser at det er noen av slike terrassebord som krever fast avstand (cm.). Jeg må bygge ny terasse i år og planen er å bruke kompositt.

Kompositt terrassebord er massive og vedlikeholdsfrie. Etterbehandling med beis eller olje er ikke nødvendig, og du kan bekymringsløst vandre rundt uten å få . Trex vedlikeholdsfrie terrassebord har lagt føringer for en ny generasjon komposittgulv. Egenskapene Trex innehar sikrer at terrassen beholder sitt utseende år .

Megawood er et tyskprodusert massivt høykvalitets terrassegulv av kompositt som har bevist at det tåler det tøffe nordiske klimaet. Terrassebord av slitesterkt komposittmateriale i en myk brun farge som er enkelt å legge. Enkelt å legge takket være et nyutviklet . Terrassebordene er laget av WPC (tre- plast kompositt) med et unikt . Vi fører en rekke forskjellige balkongfliser laget i vedlikeholdsfrie materialer av WPC kompositt. Fordelene er mange ved å bruke Wood Plastic Composite . Fiberon terrassebord er eksklusive vedlikeholdsfrie terrassebord.


Leveres med dype, rike farger i naturlig tre-mønster. Vi oppbevarer gratis frem til du trenger det.

Cresco - Betal om 4-6-måneder Vi sender våre produkter ut til hele landet. Kompositt terrassebord er et populært dekk materiale fordi det er veldig slitesterk. Imidlertid er materialet utsatt for mugg og jordslag.


Trex er tilgjengelig i to tropsike farger: Spiced Rum og Lava Rock. Etter år i markedet har vi nå utviklet og designet vårt eget terrassebord: BoardWalk Rillet - et massivt terrassebord i kompositt (23x133x4870). UltraShield er kompositt terrassebord med beskyttelseslag, og terrassebordene har et fullstendig beskyttelseslag som beskytter kjernen rundt alle bordets fire . Terrassebord i kompositt er fremstilt av resirkulert materiale, og kan benyttes på terrasse, trapper og brygger.


Trenger utvendig bruk kompositt terrassebord? I denne artikkelen vil vi diskutere fordelene med kompositt terrassebord. Terrassebord av kompositt er et veldig sterkt materiale.


For at den skal beholde sitt unike utseendet i mange år framover, bør den renses . Kompositt terrassebord WPC (Wood Plastic Composite) er fremstilt av trefibre og gjenbrukt plast, og er derfor et miljøvennlig produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.