onsdag 18. november 2015

Sliping av parkett bergen

Slipe og lakke parkettgulv - posted in Hus, hage og oppussing: Har fått. Jeg ringte ulike bedrifter i Bergen en tid tilbake angående det samme. Lurer veldig på om jeg skal leie en slipemaskin og slipe gulvene mine.

Dette arbeidet var hjemme hos muttern og fattern i Bergen så jeg aktører i . Sliper du gulvene selv, må du være nøye med . Bergen Parkettservice AS er din gulvspesialist. Vi utfører alt innen tregulv som gulvsliping, parkettlegging og sportsgulv.

Parkettsliping - gulv, gulvarbei gulvsliping, parkettsliping, gulvlegging, gulvbehandling, parkett, gulvbelegg, gulvsparkling, sliping - Finn firmaer, adresser, . Slipe Parkett - gulv, slipe gulv, gulvslip, gulvsliper, gulvslipere, gulvsliperi, gulvsliping, parkettsliperi, parkettsliperier - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi har lang erfaring innen tregulv og parkett fra Tyskland. Vi tilbyr kvalitetsarbeid på høyeste nivå.


Dyrt er det heller ikke, sammenlignet med å legge ny parkett på stuen. Parkett: Her er det et slipesjikt av massivt tre på toppen. Slipe på skrå: Et ujevnt gulv må slipes på skrå, 15-grader på tvers av . Hele helgen har gått med til sliping av gulvet i leiligheten, og takket være veldig tålmodige naboer klarte vi å bli ferdig søndag kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.