onsdag 18. november 2015

Endeledd verktøy

B, Endeledd '97-Ford Expedition ++++, 310 395 Ja, Bestill. ENDELEDD YTRE CHEVR EXPRESS VAN 1503-14.

Men hva trenger jeg av verktøy for å få av endeleddet? XJ - 'verktøy for bærekule - endeledd - trenger hjelp. E- triks eller verktøy for å få løsnet endeledd - fikse bilen selv, det er enklere enn du tror og sparer deg også tusenvis av kroner for å fikse enkle ting selv enn å .

Det er ikke spesielt vanskelig, men har du dårlig med verktøy osv så er . Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv. Ytre endeledd; Indre endeledd; Styrestag; Bærekuler; Bærearmer; Foringer; Tannstenger . Ligner litt på et endeledd jeg skal skifte på traktoren så snart delene . Endeledd til styrestag 8mm høyre og venstre gjenget utgave velg i nedtrekksmeny. Med 8mm menes tykkelsen på bolten som fester leddet til spindelen!


Enkel og rask måte å demontere endeledd og en del opphengskuler. Hvis du har varenummer på ønsket del, kan du taste dette direkte inn i søkefeltet. Vi anbefaler å bruke Norsk Bildelkatalog . Du må slå til spindelen, altså der som endeledd bolten går igjenom. Du får også tak i fine verktøy til å løsne det med på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.