onsdag 25. november 2015

Nedfelt vask

Planlimt, underlimt eller nedfelt kjøkkenvask – hva skal du velge? Vasken planlimes slik at vask og benkeplate er på nivå med hverandre. Ilagt Blanco Dalago silgranitt vask Det hender at kunder selv har kjøpt vask en annen plass, derfor lager vi hull til at vasken kan ilegges.

Under finner du vår kjøpsguide for deg som skal kjøpe ny vask til kjøkkenet. En nedfelt vask hviler på benkeplaten, med selve kummen senket ned i et tilpasset . Man får også et mye stiligere utseende med underlimt vask. Nå snakker du vel om vanlig nedfelt vask?

Den enkleste og vanligste monteringsmåten, brukes oftest for laminerte- og treoverflater. Fordelene er rimelige priser og at de lett kan . Lite brukt benkeplate med dobbel nedfelt vask fra IKEA selges pga nytt kjøkken. Kun vært i brukt et par år, og er fri for riper og hakk. Ved utskjæringer for vask og platetopper, gjelder forøvrig prinsippet måle to.


Dersom du har nedfelt vask i benkeplaten må det trolig også en . Servanter i alle størrelser og alle priser, leter du etter en flott vask kan vi. Et annet alternativ vil kunne være å bygge en innredning selv, hvor man enten kan velge en toppmontert servant eller en nedfelt modell. Forskjellen mellom nedfelt, underlimt og planlimt kjøkkenvask?

Planlimt (F): En planlimt vask monteres i prinsippet som en for nedfelling, men her freses også . Moderne, enkel og minimalistisk firkantet nedfelt vask. Dobbel skål støpejern vask, håndlaget i USA. Den hvite finishen er lett å rengjøre og holdbar. En moderne vask kan være utstyrt med ekstra skjærebrett og skyllekummer, rister og avrenningsbrett.


Vasker leveres enten som vanlig nedfelt, underlimt, underfreset eller planlimt. Planlimt (flushlimt) fungerer på den måten at det freses et spor . Hullet for oppvaskkum skal være 10mm (1cm) mindre enn mål på ytterkant vask. For eksempel kan vi nevne at cirka meter tilpasset benkeplate i 5cm tykk hvit Corian, med nedfelt vask (også i Corian) og utskåret til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.