mandag 23. november 2015

Kärcher vindusvasker wv 50 plus

Kärchers vindusvasker WV Plus er en innovativ løsning for rengjøring av vinduer, speil, fliser etc. Den batteridrevne vannsugeren er enkel og praktisk i bruk, . En vindusvasker gir effektiv og stripefri rengjøring av overflater som vinduer, fliser og.

Vindusvaskeren WV Plus er en batteridrevet vannsuger for optimal og . Videodemonstrasjon av Kärcher elektriske vindusvasker. Achetez Kärcher WV plus Nettoyeur de vitres avec bonnettes de nettoyage et un nettoyant RM 5ml: Aspirateurs pour fenêtres - Amazon. En batteridreven vindusvasker for optimal rengjøring av vinduer og glassflater.

Med det litt kryptiske navnet WV Plus har Kärcher lansert det de kaller en vindusvasker. Det høres ut som en slags robot, men det er i . Arbeidsbredde - 280mm Vekt - 8kg Mål - 30x70x90mm Skittentank - 100ml Ladetid - 3t . Fra kr 49- Se priser ; Kärcher WV Plus Fra kr 599. Kärcher Lader til vindusvasker WVog WV2.


Kärcher mikrofiberklut til WV Plus vindusvasker. Nettoyeur de vitres WVPlus KARCHER + accessoires. Le kit comprend le nettoyeur aspirant, un pulvérisateur en avec une bonnette microfibres lavable, .

Enkel og komfortabel vinduspuss med en oppladbar vindusnal. Brukervennlig og kompakt med ergonomisk håndtak. Batteridrevet vindusvasker med vannavsug; For effektiv vindusvask uten drypp og søl; Leveres med lader.


Kärchers vindusvasker WV Plus er en innovativ løsning for rengjøring av vinduer, speil, fliser og andre glatte overflater! Kärcher vindusvasker wv plus er batteridrevet. Produktet passer fint til rengjøring av vinduer, fliser, speil osv. Batteridrevet vindusvasker med vannavsug. For effektiv vindusvask uten drypp og søl.


Kärcher WV plus vindusvasker selges som den er. Kjøper må hente vindusvaskeren hos selger (i Oslo). WV Plus er en batteridrevet vindusvasker med sugefunksjon for enkel og komfortabel vindusvask.


Kompakt konstruksjon og ergonomisk håndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.