mandag 23. november 2015

Isolert loftsluke

En 3-delt trapp som er klar til montering. Sammenleggbar loftstrapp isolert med mm ubrennbar mineralull, overfalls, hvitgrunnet lukelem, tettelist og espangolett lukker. Innsetting av isolert loftsluke med foldetrapp - drammen.

Vi ønsker tilbud på ferdig innsatt loftsluke med trapp i Henrik Ibsens gt. Opp til et kaldloft med dårlig isolert undergulv. Loftstrapp Clickfix 54x1cm - Dolle Clickfix er en unik loftstrapp.


Pocket loftrapper med sammenleggbar stige har mm isolasjon, karm, tetningslist og espagnolett-lås.

Uansett om du legger mer isolasjon på et dårlig isolert loft, pakker inn nakne varmerør, eller setter tetningslister i. En tett, isolert loftsluke tjener seg raskt inn. Et godt isolert og tett hus med et effektivt ventilasjonsanlegg vil gi bedre. Montering av balansert ventilasjon; Isolert og tett loftsluke; Rentbrennende vedovn. Vi har et stort utvalg av loftstrapper på lager.


Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre loftstrapper. Du får en lettvint adgang til loftet og Pocket loftstrapp kan dermed monteres i det rommet som passer best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.