torsdag 26. november 2015

Hytte oppstugu

Eksklusiv laftet hytte med masiv tommers laft. Tradisjonell oppstugu modell med store vinduer. Leveres med torvtak og takrenner i treverk. Heilo fremstår som et praktfull hytte i rendyrket oppstugu-stil. Den har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive utskårne bæresøylene.


Røros 2- Dette er en populær oppstugu-modell som også har vært presentert i Røroshyttas tidligere kataloger - i ulike. Tverrlia er en mellomstor familiehytte med romslig oppstugu.

Arkitekturen er harmonisk hytta glir fint . Prosjektert hytte med oppstugu under oppføringpå Lauvåsen innefor Gålå. Hytten ligger i området med Lauvåsen Fjellstue som ligger harmonisk til i Peer Gynts . Vår filosofi har alltid vært å levere hytter i reisverkkonstruksjon av høyeste kvalitet,. Tverrlia er en elegant og mellomstor familiehytte med romslig oppstugu. Kompakt og praktisk hytte med tre soverom og romslig bad med badstue.


Idyllisk laftehytte med oppstugu – en populær løsning. Du kan se bilder fra hytta i bildegalleriet nedenfor. Bildefremvisningen kan stoppes ved å føre musepekeren inn over .

Tomta ligger i Birkebeinerbakken på Sjusjøen. Følg skilting fra Lillehammer til Sjusjøen. Sving av til venstre bortover Nordsetervegen, Etter ca.


Innholdsrik og svært funksjonell hytte i god standard. Der andre oppstugu-hytter har smårutede glugger, tar vi skrittet fullt ut og lager vinduer fra gulv til tak . En oppstuguhytte med kvaliteter, her trives de aller fleste. Vågåstugu er like vakker og storslått som Rørosstugu, men her er inngangspartiet plassert . Overbygget inngangsparti, balkong på loft som gir overbygget uteplass. Store soverom, romslig kjøkken og stueløsning.


Oppstugu hytte med muligheter for mange soveplasser. Hyttemodellen har plass til mange med fem soverom, to baderom og badstue. HYTTEMODELL TYSLANDHYTTA OPPSTUGU TRYSIL.


Hyttemodellen Oppstugu ble designet og først bygget høsten 2014.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.