onsdag 21. oktober 2015

Oppgradering av sikringsskap

En bekjent av meg skal bytte til nytt sikringskap. Er mulig det ligger mer arbeid bak også, men prisen er ihvertfall på 0kr tror jeg det var. Sikringsskap Kristiansand - Bor du i Kristiansand og trenger et nytt sikringsskap eller har behov for å oppgradere innholdet?

Tilbud fra Aalmo Elektriker på oppgradering av sikringsskap. Tilbud rehabilitering av sikringsskap Risvollan Borettslag . Oppgrader sikringskapet og få redusert forsikring. Med nytt sikringsskap med automatsikring og jordfeilbryter, kan du redusere forsikringen din hos ditt .

Vi hjelper deg med anbud på sikringsskap. Elektriker Oppgradering av sikringsskap til jordfeilautomater inkl. Det er nå sendt ut skriv til alle seksjonseiere med informasjon om muligheten for å fornye sine sikringsskap. Et sikringsskap er kanskje ikke det mest spennende møbel du har i hjemmet, men kanskje det viktigste. Viste du at fire av ti branner i Norge skyldes feil i det elektriske anlegget?


Sikringsskapet er fordelingspunktet for strømmen i et . Et tilfelle som var omtalt ganske nylig var en huseier som fikk to anbud på en oppgradering av sikringsskap fra skrusikringer til automatsikringer . Dersom ditt sikringsingsskap trenger en oppgradering - kontakt EL-PROFFEN idag! Eldre sikringsskap mangler flere viktige funksjoner som kan være .

Vi skifter sikringsskap eller innholdet i sikringsskapet med nye og moderne. Elektrikern Bodø hjelp deg med oppgradering av eksisterende sikringsskap i Bodø eller nytt sikringsskap med moderne automatsikringer. Elektrikerfirmaet, som utfører oppdrag i Oslo og Follo, har årelang erfaring med installering og oppgradering av sikringsskap, både i private boliger og i . Som eier av boligen er du selv ansvarlig for at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand.


Forespørsel på nytt sikringsskap eller oppgradering av eksisterende skap. Pris på rehabilitering av eksisterende sikringsskap i henhold til beskrivelse under. Vi har spesialisert oss på ombygning av eldre sikringsskap. Har du gamle skrusikring bør du se nærmere på vårt tilbud på ombygning. Oppgradering av elektrisk anlegg i sameie.


Oppgrader sikringsskapet til dagens standard – for din trygghet! Gamle sikringer uten jordfeilbryter er ofte en kilde til boligbranner. Er det mange sikringer eller flere sikringskap så kan jo prisen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.