onsdag 21. oktober 2015

Ikea hyttekjøkken

Vi kjøpte nytt IKEA kjøkken inkl hvitevarer til 00- men det var jo et lite kjøkken. De andre kjøkkenprodusentene vi snakket med skulle ha . Det er mye som skal få plass på et kjøkken.

Ikea,Kvikk,Kjøkkenfornyeren,Leig inn en Designer t full pakke m skap,farger å belysning? Vi har sammenlignet priser på kjøkken, med utgangspunkt i hvit,. Vi har kontaktet fem leverandører av kjøkkeninnredninger - IKEA, HTH, . Planen var å lage større kjøkken, og da skulle vi flytte spiseplassen til.

Kjøkkenet er fra IKEA, men vi har brukt mye tid på å gjøre det mest . Kjøkken modell Lindingö fra IKEA, integrerte hvitevarer fra Siemens. Dette er en IKEA modell (Bekväm) som jeg har pimpet opp litt. Slik fÃ¥r du nytt kjøkken magasinet dagbladet. HTH påstår at de har Norges billigste klassiske kjøkken. Det er ikke alle kjøkken som er like enkle å innrede.


Se hvordan den norske designeren løste en litt vanskelig krok i denne saken. Skal kjøpe nytt kjøkken i sommer, og ønsker IKEA veddinge grå. Problemet nå er at jeg rett og slett ikke skjønner meg på IKEAs .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.