mandag 26. oktober 2015

Momentnyckel

Mer än 40produkter tillgängliga online: Drag - Momentnyckel. Justerbar momentnyckel med precisionsinställning.

Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. För medurs drag av förvalt vridmoment med en noggrannhet av ±. Lättanvänd mekanisk momentnyckel,Fast spärrhuvud med tänder och 125° omtagsvinkel. Jag har en gammal momentnyckel som jag är osäker på om den visar rätt.

Har ni någon smart metod hur man kollar kalibreringen? En kort titt på Biltemas digitala momentnyckel.

Handla Momentnyckel till bilen upp till - LÄGRE PRIS med SNABB leverans hos Skruvat. Problemet uppstår mest i att man brukar ha en momentnyckel upp till låt säga 5-25nm och en nyckel från nm och uppåt 300nm för att sen gå på grövre . Goodyear MomentnyckelHög kvalitativ momentnyckel med låsfunktion vilket leder till att det inte blir någon oavsiktlig justering av det inställda . Veckans verktyg förhindrar gängpaj och sönderdragna komponenter. Vi har dessutom testat en populär modell. Genom att använde en momentnyckel kan du dra åt en bult eller skruv i exakt moment eller med en exakt kraft.


Du köper Bahco 7455-serien Momentnyckel hos Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Mekanisk momentnyckel i metall med skala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.