mandag 28. september 2015

Skeidar hylle vegg

Egentlig så ville jeg aldri ha valgt en slik hylle, siden den er veldig typisk,. Men dem har den ikke lakkert Så denne på Skeidar, og den bare lyste opp for meg. På badet skal jeg ha flis på en vegg og på gulvet.

Vet ikea har noen men den som de har, har en hylle dybde på 28cm! Bilde fra Ikea (Sunset stillness) selges til halv pris,ble alt for stort for min vegg. Selger nye, ubrukte hyller, 6stk, fra Skeidar.

Det følger med bruksanvisning og oppheng for vegg. Som det viser av bilde Nr to, så er de lysere inni i treverket enn . Skeidar selger nesten identiske cd-hyller som Ikea's Benny,kalt King. SKEIDAR er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Nye LeilighetaTv VeggFurniture And ThingsProduct Thumbnail. Garderobestenger som vist på tegningen, samt diverse fester for vegg, etc.


Lugano veggsystemet kan løse enhver utfordring ift oppbevaring på den mest elegante måte. Det har også blitt utviklet for å oppbevare og organisere dagens .

Skeidar satser på kvalitet, service og kunnskap. Salongbordet fra danske BoConsept (Skeidar) kan bli spisebord for åtte. Jeg sliter med å finne okej hyller på standard butikker som Skeidar, Ikea, Living etc. Nå får du den til kampanjepris 59- #skeidar #skeidartromsø #hylle #innredning #interstil #interiør #tromsø.


Vegg til vegg: I kjellerstua kan Peder og Mikkel boltre seg, mens voksenbøkene. Billy-hylle i dag, prosent har hatt en. Også andre møbelkjeder, som Skeidar, Møbelringen, Bolia og Ikea, selger . Ny hylle på kjøkkenet #hylle #skeidar #interior #interiordesign #inspired #. Runde kurver eller esker kan bli fine hyller på veggen til oppbevaring.


Velg møbler med flere funksjoner, som denne sengen fra Skeidar med skuff under til sengetøy. Kjøkken med benkeplate og vegg i hvit marmor . Vegg: 47STN Grey Sahara M604 Fibo systems. Møbler: stol, bor sittegruppe, hylle, benke, ol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.