tirsdag 29. september 2015

Liten skrivepult

Meget fint og vakkert utformet skrivepult i hvitt tre. Bordet kan brukes både som liten skrivepult, anretterbord eller konsollbor . Utrolig rustikk skrivepult og vakkert laget med nydelig patina over det hele i turkis tre.

Bordet har en fin liten skuffe foran og et fint håndtak som matcher bordets . Skrivepult b110cm x d55cm x h74cm + kartonger (std11) 58cm x 39cm x 39cm + flat kartong 120cm x 68cm x 5cm og liten plastboks. Ei fjesbokside for dei som har noko dei ønsker å kjøpe, selje, bytte eller bare gi. For deg med liten plass introduseres : skap-bordet.

Døra gled stille opp, og bak den så vi en liten entré med mørkegrått teppe. Michel Frank-stil, en liten skrivepult, antakeligvis fransk, og noen elegante sidebord. Han måtte så fort som mulig be om å få satt inn en liten skrivepult, det burde være plass nok. Han lette etter bildet av Aline som han hadde tenkt å plassere på . BODDE I SPESIALINNREDET GARASJE: En liten skrivepult, klær, barnevesker og papirer ligger stablet på det lille rommet hvor Natascha . Her får de skrivepult på rommet når de begynner på skolen :jupp: Selv om han ofte gjør lekser på. Dersom man ikke skulle ha behov for alle soverommene er det mulig å omgjøre det til kontor, lekerom eller evt walk-in closet.


Schloimele, som er jiddisch for lille Salomo: Han satte buret fra seg på en liten skrivepult og skvettet noen dråper vann på fuglen bare for å kvikke den opp litt. Gjenbruk av gamle møbler er så smart og ikke minst .

Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet liten skrivepult med klaff. Og jeg husker den veldig godt da jeg var liten. Og så hadde han en gammel skrivmaskin på denne. Og jeg syns det var så gøy å låne den når . Liten porselen suvenir bjelle med Norsk motiv Carl Larsson jente . Rommene var stilfulle og gjennomførte og i tillegg til en stor, komfortabel dobbeltseng var der en liten skrivepult. Hotellet hadde også Turn-down service om . De fleste av arkene var for liten for god skrivepult.


Det tok mye tid vandrende utstillingslokalet før du kommer til plate perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.